Valmennus Kittilässä Tamora Oy:ssa.

Tiedote koronaviruksen aiheuttamista poikkeustoimista:

Poikkeusolojen aikana hankkeen palvelut pyritään järjestämään etäyhteyksien avulla ja kasvotusten toteutettavat valmennukset on toistaiseksi peruttu. Käynnissä olevia ja alkavia ryhmiä tiedotetaan poikkeusjärjestelyistä. Lastenhoitoa ei poikkeusjärjestelyiden aikana ole mahdollista järjestää. Palvelut jatkuvat ja niihin voi edelleen ilmoittautua mukaan alla olevasta linkistä. Kun poikkeusolot päättyvät, palaamme normaaliin läsnäolovalmennukseen. Tiedotamme muutoksista.

Perhevapaalta työhön -palvelussa autamme sinua selkeyttämään tulevaisuuden suunnitelmiasi!

Palvelussa tuetaan joustavaa siirtymistä perhevapaalta työelämään tai koulutukseen, juuri sinun toiveidesi mukaisesti.

Autamme sinua esim.

  • tulevaisuuden suunnitelmien täsmentämisessä

  • oman osaamisesi ja vahvuuksiesi tunnistamisessa, hyödyntämisessä ja esiin tuomisessa

  • mahdolliseen lisäkoulutukseen liittyvissä vaihtoehdoissa

  • työnhakutaitojen vahvistamisessa

  • yrittäjyyden polulla, mikäli uusi urasi löytyykin itsesi työllistämisen kautta

  • lastenhoidon järjestämiseen liittyvissä kysymyksissä

  • työnteon joustoissa.

 

 

Palvelun jälkeen sinulla on konkreettiset askelmerkit ja selkeät tiedot työelämään palaamista sujuvoittavista vaihtoehdoista.

Valmennus

Missä? Miten? Kenen kanssa?

Valmennus muodostuu ryhmävalmennuksesta sekä henkilökohtaisista tapaamisista valmentajan kanssa. Kolmen tunnin ryhmätapaamisia on yhteensä kuusi - kaksi viikossa, kolmen viikon ajan. Ryhmävalmennuksessa saat myös ajatuksia ja vertaistukea muilta samassa tilanteessa olevilta vanhemmilta.

Tämän lisäksi saat viisi henkilökohtaista kahden tunnin tapaamista, joissa keskitytään valmentajan kanssa juuri sinun tavoitteidesi edistämiseen.

 

 

Tapaamiset järjestetään Kittilän neuvolan tiloissa osoitteessa Sairaalantie 2.

 

Lastenhoitokin on hoidossa!

Lastenhoidon järjestäminenkään ei ole esteenä Perhevapaalta työhön -palveluun osallistumiselle, sillä sekin on järjestetty tapaamisten ajaksi. Ja ihan maksutta.

Valmennuksen toteuttaa Tamora Oy. Valmenatajina toimivat Piia Bräysy, Leena Friman ja Sabrina Kaleva.

Huom: Poikkeusolojen aikana valmennukset ainoastaan etänä, lastenhoitoa ei poikkeusolojen aikana valitettavasti voida järjestää. Pahoittelemme tilannetta ja tiedotamme muutoksista!

Tavattoman hyvää konsultointia

Tähtäämme yhteiskunnan rakenteiden uudistamiseen ja julkisen johtamisen kehittämiseen yhteisöllisin voimin. Emme tee toteutuksia, vaan toteutamme yhdessä asiakkaiden kanssa. Luomme yhteisen vuorovaikutuskentän, jonka jaettu osaaminen, resurssit, innovaatiot ja tekijät edistävät missiotamme yhteiskuntavastuun, hyvinvointiyhteiskunnan ja yritysten kehittämisessä muuttuvassa maailmassa.

Valmentajamme

Piia Bräysy on aikuiskasvatustieteilijä, voimavarakeskeinen työnohjaaja ja coach, jolla on kaksosten äitinä omakohtaista kokemusta työn ja perheen yhdistämisestä, unelmatyön etsimisestä sekä rekrytoinneista ja HR-työstä "pöydän toiselta puolelta" yli 20 vuoden verran. Pohditko omaa työllistymistäsi tai opiskelujasi, minne mennä seuraavaksi tai lastenhoidon ja työelämän yhdistämistä? Etsitään mahdollisuuksiasi yhdessä, tule mukaan!

Leena Friman on sparrannut nuoria työnhakijoita Satakunnassa, valmentanut yrityksiä "sen oikean tyypin" etsimisessä sekä neuvonut kymmeniä yrittäjiä rekrytoinnin teemoissa ympäriSuomen. Muutosmuotoilijana Leena auttaa sinua oman osaamisen tunnistamisessa ja sanoittamisessa, työnhakemuksen ja cv:n laatimisessa, opiskelumahdollisuuksien kartoittamisessa ja ihmisten erilaisuuden ja vuorovaikutuksen teemoissa. Leena toimii myös projektin yhteyshenkilönä ja auttaa ja neuvoo käytännön asioissa.

Sabrina Kaleva ohjaa sinut löytämään omat vahvuutesi ja käyttämään niitä. Hänellä on vahva myynnin ja markkinoinnin tausta, ja digitaaliset työkalut sekä somekanavat hallussa. Varsinkin yrittäjyydestä kiinnostuneena sinun kannattaa nykäistä Sabrinaa hihasta.

© 2023 Uudenmaan ELY-keskus, Perhevapaalta työllistyminen-hanke

stm.png
ELY_LA01_Logo___FI_B3___RGB.png
tem.png