Depositphotos_27743203_xl-2015_edited.jp

Valmennus Kittilässä Tamora Oy:ssa

Valmennusryhmämme ovat täynnä!

Kiitos kaikille osallistujille!

Perhevapaalta työhön -palvelussa autamme sinua selkeyttämään tulevaisuuden suunnitelmiasi!

Palvelussa tuetaan joustavaa siirtymistä perhevapaalta työelämään tai koulutukseen, juuri sinun toiveidesi mukaisesti.

Autamme sinua esim.

  • tulevaisuuden suunnitelmien täsmentämisessä

  • oman osaamisesi ja vahvuuksiesi tunnistamisessa, hyödyntämisessä ja esiin tuomisessa

  • mahdolliseen lisäkoulutukseen liittyvissä vaihtoehdoissa

  • työnhakutaitojen vahvistamisessa

  • yrittäjyyden polulla, mikäli uusi urasi löytyykin itsesi työllistämisen kautta

  • lastenhoidon järjestämiseen liittyvissä kysymyksissä

  • työnteon joustoissa.

 

 

Palvelun jälkeen sinulla on konkreettiset askelmerkit ja selkeät tiedot työelämään palaamista sujuvoittavista vaihtoehdoista.

Valmennus

Missä? Miten? Kenen kanssa?

Valmennus muodostuu ryhmävalmennuksesta sekä henkilökohtaisista tapaamisista valmentajan kanssa. Kolmen tunnin ryhmätapaamisia on yhteensä kuusi - kaksi viikossa, kolmen viikon ajan. Ryhmävalmennuksessa saat myös ajatuksia ja vertaistukea muilta samassa tilanteessa olevilta vanhemmilta.

Tämän lisäksi saat viisi henkilökohtaista kahden tunnin tapaamista, joissa keskitytään valmentajan kanssa juuri sinun tavoitteidesi edistämiseen.

 

 

Tapaamiset järjestetään Kittilän neuvolan tiloissa osoitteessa Sairaalantie 2.

 

Lastenhoitokin on hoidossa!

Lastenhoidon järjestäminenkään ei ole esteenä Perhevapaalta työhön -palveluun osallistumiselle, sillä sekin on järjestetty tapaamisten ajaksi. Ja ihan maksutta.

Valmennuksen toteuttaa Tamora Oy. Valmenatajina toimivat Piia Bräysy ja Leena Friman.

Tavattoman hyvää konsultointia

Tähtäämme yhteiskunnan rakenteiden uudistamiseen ja julkisen johtamisen kehittämiseen yhteisöllisin voimin. Emme tee toteutuksia, vaan toteutamme yhdessä asiakkaiden kanssa. Luomme yhteisen vuorovaikutuskentän, jonka jaettu osaaminen, resurssit, innovaatiot ja tekijät edistävät missiotamme yhteiskuntavastuun, hyvinvointiyhteiskunnan ja yritysten kehittämisessä muuttuvassa maailmassa.

Valmentajamme

Piia Bräysy on aikuiskasvatustieteilijä, voimavarakeskeinen työnohjaaja ja coach, jolla on kaksosten äitinä omakohtaista kokemusta työn ja perheen yhdistämisestä, unelmatyön etsimisestä sekä rekrytoinneista ja HR-työstä "pöydän toiselta puolelta" yli 20 vuoden verran. Pohditko omaa työllistymistäsi tai opiskelujasi, minne mennä seuraavaksi tai lastenhoidon ja työelämän yhdistämistä? Etsitään mahdollisuuksiasi yhdessä, tule mukaan!

Leena Friman on sparrannut nuoria työnhakijoita Satakunnassa, valmentanut yrityksiä "sen oikean tyypin" etsimisessä sekä neuvonut kymmeniä yrittäjiä rekrytoinnin teemoissa ympäriSuomen. Muutosmuotoilijana Leena auttaa sinua oman osaamisen tunnistamisessa ja sanoittamisessa, työnhakemuksen ja cv:n laatimisessa, opiskelumahdollisuuksien kartoittamisessa ja ihmisten erilaisuuden ja vuorovaikutuksen teemoissa. Leena toimii myös projektin yhteyshenkilönä ja auttaa ja neuvoo käytännön asioissa.

© 2023 Uudenmaan ELY-keskus, Perhevapaalta työelämään-hanke Vuosina 2021 - 2022.