Valmennus Kotkassa

Tiedote koronaviruksen aiheuttamista poikkeustoimista:

Poikkeusolojen aikana hankkeen palvelut järjestetään etäyhteyksien avulla ja kasvotusten toteutettavia valmennuksia ei toistaiseksi järjestetä. Käynnissä olevia ja alkavia ryhmiä tiedotetaan poikkeusjärjestelyistä. Lastenhoitoa ei poikkeusjärjestelyiden aikana ole mahdollista järjestää. Palvelut jatkuvat ja niihin voi edelleen ilmoittautua mukaan alla olevasta linkistä. Kun poikkeusolot päättyvät, palaamme normaaliin läsnäolovalmennukseen. Tiedotamme muutoksista.

Perhevapaalta töihin

Onnistun! -valmennuksen kautta!

Suunnitteletko työelämään palaamista? Haaveiletko ehkä uudesta urasta, työn löytymisestä tai opiskelusta perhevapaan päättyessä? Onko mielessäsi kysymyksiä, jotka aiheuttavat huolta?

Perhevapaalaisille on tarjolla uudenlaista työelämään siirtymistä helpottavaa valmennusta Kotkassa valtakunnallisen hankkeen osana. Valmennus on osallistujille maksutonta ja myös lastenhoito on järjestetty. Hanketta koordinoi Uudenmaan Ely-keskus, rahoitus tulee STM:stä.

 

Onnistun! -valmennus huomioi erilaisissa työmarkkinatilanteissa olevat perhevapaalaiset. Palvelussa asiakkaat saavat tukea itsetunnon, voimavarojen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin vahvistamiseen sekä perhe- ja työelämän yhteensovittamiseen. Yksilövalmennusta saa työnhakuvalmiuksien kehittämiseen, ura- ja koulutusvaihtoehtojen selventämiseen sekä yrittäjyyden mahdollisuuksiin.

Valmennus

Onnistun! -valmennus koostuu kuudesta kolmen tunnin ryhmävalmennuskerrasta ja kuudesta yksilövalmennuskerrasta. Ryhmävalmennuksia on kahdesti viikossa maanantai- ja keskiviikkoaamupäivisin. Yksilövalmennuskertoja on sen jälkeen viikottain.

 

Kymenlaaksossa palvelua järjestetään Kotkassa Datariinassa (Heikinkatu 7). Halutessasi yksilövalmennukset on mahdollista järjestää myös Kouvolassa.

Ensimmäinen 8 osallistujan ryhmä aloitti 25.11.2019. Seuraavassa, 9.3. alkavassa ryhmässä on vielä 4 vapaata paikkaa! Viimeinen ryhmä starttaa 6.4. Tervetuloa mukaan!

 

Valmennuksen toteuttaa Tulosmarkat Oy, vastuuvalmentajana toimii Marjut Jaakkosela, hänelle voi soittaa numeroon 0400 934 128 ja kysyä lisätietoja.

Lastenhoidosta vastaa Hyvinvointia Kotiin Oy (yhteyshenkilö on Tiina Vesanen: puhelin 040 054 0352 – jos hoitoon tulevilla lapsilla on erityistarpeita, ilmoitathan erityistarpeet ilmoittautumisen yhteydessä).

Huom: Poikkeusolojen aikana valmennukset ainoastaan etänä, lastenhoitoa ei poikkeusolojen aikana valitettavasti voida järjestää. Pahoittelemme tilannetta ja tiedotamme muutoksista!

Tulosmarkat Oy kehittää yritysten ja työyhteisöjen toimintaa konsultoinnin ja henkilöstövalmennuksen keinoin.


Konsultoinnissa voidaan osarahoituksena käyttää ELY-keskuksen Yritysten kehittämispalveluja (Analyysi sekä Kasvu ja uudistaminen) tai Business Finlandin Innovaatioseteliä.


Tärkeimmät valmennustuotteet:

 

  • Ymmärrä paremmin itseäsi ja muita

  • Käännä aika puolellesi

  • Tunne työodotukset

  • Rakenna innovatiivinen tiimi

  • Uskalla johtaa -esimiesvalmennus

  • Antoisa asiakaspalvelu

  • Rohkeutta myyntiin ja markkinointiin


Työyhteisökohtaiset valmennukset on usein tehty yhteistyössä TE-toimistojen kanssa hyödyntäen TäsmäKoulutusta.

 

Tulosmarkat Oy on aikaisemmin toteuttanut monia ESR-rahoitteisia hankkeita sekä ollut mukana toteutuskumppanina laajoissa valmennuskokonaisuuksissa.

 

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Marja-Leena Joukainen, puhelin 0400 650464, sähköposti  ml.joukainen@tulosmarkat.fi

© 2023 Uudenmaan ELY-keskus, Perhevapaalta työllistyminen-hanke

stm.png
ELY_LA01_Logo___FI_B3___RGB.png
tem.png