otsikkokuva.jpg

Valmennus Kotkassa

Valmennusryhmämme ovat täynnä!

Kiitos kaikille osallistujille!

Perhevapaalta töihin

Onnistun! -valmennuksen kautta!

Suunnitteletko työelämään palaamista? Haaveiletko ehkä uudesta urasta, työn löytymisestä tai opiskelusta perhevapaan päättyessä? Onko mielessäsi kysymyksiä, jotka aiheuttavat huolta?

Perhevapaalaisille on tarjolla uudenlaista työelämään siirtymistä helpottavaa valmennusta Kotkassa valtakunnallisen hankkeen osana. Valmennus on osallistujille maksutonta ja myös lastenhoito on järjestetty. Hanketta koordinoi Uudenmaan Ely-keskus, rahoitus tulee STM:stä.

 

Onnistun! -valmennus huomioi erilaisissa työmarkkinatilanteissa olevat perhevapaalaiset. Palvelussa asiakkaat saavat tukea itsetunnon, voimavarojen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin vahvistamiseen sekä perhe- ja työelämän yhteensovittamiseen. Yksilövalmennusta saa työnhakuvalmiuksien kehittämiseen, ura- ja koulutusvaihtoehtojen selventämiseen sekä yrittäjyyden mahdollisuuksiin.

Valmennus

Onnistun! -valmennus koostuu kuudesta kolmen tunnin ryhmävalmennuskerrasta ja kuudesta yksilövalmennuskerrasta. Etävalmennus toteutetaan klo 12.00 - 14.00 maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

 

Etävalmennuksessa on aikaisempaa enemmän ryhmäjaksoja (8 kpl), koska yhden jakson pituus on vain 2 tuntia. Yksilövalmennukset alkavat ryhmävalmennuksen jälkeen (5+1 yksilövalmennusta jokaiselle osallistujalle).

 

Kymenlaaksossa palvelua järjestetään Kotkassa Datariinassa (Heikinkatu 7). Halutessasi yksilövalmennukset on mahdollista järjestää myös Kouvolassa.

Ensimmäinen 8 osallistujan ryhmä aloitti 25.11.2019. Onnistun! -valmennuksen viimeinen ryhmä toteutetaan etävalmennuksena (esim. skypeyhteydellä) 4.5.2020 alkaen. Tervetuloa mukaan!

 

Valmennuksen toteuttaa Tulosmarkat Oy, tässä valmentajien yhteystiedot:

Marja-Leena Joukainen, puhelin 0400 650464, ml.joukainen(at)tulosmarkat.fi

Marjut Jaakkosela, puhelin 0400 934128, marjut.jaakkosela(at)gmail.com

Netta Selin, puhelin 040 591 8881, netta.selin(at)gmail.com

Lastenhoidosta vastaa Hyvinvointia Kotiin Oy (yhteyshenkilö on Tiina Vesanen: puhelin 040 054 0352 – jos hoitoon tulevilla lapsilla on erityistarpeita, ilmoitathan erityistarpeet ilmoittautumisen yhteydessä).

Valmennusryhmämme ovat täynnä!

Kiitos kaikille osallistujille!

Tulosmarkat Oy kehittää yritysten ja työyhteisöjen toimintaa konsultoinnin ja henkilöstövalmennuksen keinoin.


Konsultoinnissa voidaan osarahoituksena käyttää ELY-keskuksen Yritysten kehittämispalveluja (Analyysi sekä Kasvu ja uudistaminen) tai Business Finlandin Innovaatioseteliä.


Tärkeimmät valmennustuotteet:

 

  • Ymmärrä paremmin itseäsi ja muita

  • Käännä aika puolellesi

  • Tunne työodotukset

  • Rakenna innovatiivinen tiimi

  • Uskalla johtaa -esimiesvalmennus

  • Antoisa asiakaspalvelu

  • Rohkeutta myyntiin ja markkinointiin


Työyhteisökohtaiset valmennukset on usein tehty yhteistyössä TE-toimistojen kanssa hyödyntäen TäsmäKoulutusta.

 

Tulosmarkat Oy on aikaisemmin toteuttanut monia ESR-rahoitteisia hankkeita sekä ollut mukana toteutuskumppanina laajoissa valmennuskokonaisuuksissa.

 

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Marja-Leena Joukainen, puhelin 0400 650464, sähköposti  ml.joukainen@tulosmarkat.fi

© 2023 Uudenmaan ELY-keskus, Perhevapaalta työelämään-hanke Vuosina 2021 - 2022.