Perheystävällinen työelämä -seminaari

Perheystävällinen työelämä -seminaari 2.10. verkossa, mukana muun muassa: Katri Viipola, Annica Moore, Antti Merilehto, Mona Rundberg. Yhteistyössä MiB ry ja Uudenmaan ELY-keskus.

Haluatko, että työpaikkasi on menestynyt ja täynnä motivoituneita ja hyvinvoivia työntekijöitä?

Tämä onnistuu perheystävällisen johtamisen avulla! Yksilöllisten elämäntilanteiden huomioiminen osana työntekoa on perheystävällisen työpaikan perusta. Perheystävällinen johtaminen on hyväksi meille kaikille, ei vain pienten lasten vanhemmille.


Tule inspiroitumaan ja oppimaan, kuinka voit omassa työssäsi edistää perheystävällisyyttä.

 

Seminaarissa opit:
· mitä työn ja perheen yhteensovittaminen tarkoittaa käytännössä
· mitä perheelliset työntekijät odottavat ja toivovat työnantajalta
· miten työnantaja voi edistää työntekijöiden hyvinvointia
· miten houkutella ja sitouttaa motivoituneita työntekijöitä
· miten huomioida elämän epävarmuustekijät ja rakentaa tulevaisuuden työelämää

 

Ihmisillä on vain yksi arki - siihen kuuluvat sekä työ ja muu elämä. Monilla meistä muun elämän osa-alueeseen linkittyy vahvasti erilaiset perhesuhteet. Perheystävällisen johtamisen kehittäminen organisaatiossa on osa työkyvyn ja työssä jaksamisen tukemista, työn tuloksellisuuden vaalimista, tasa-arvoisuutta ja eri-ikäisten työntekijöiden huomioimista.” , toteaa yksi seminaarin puhujista MiB ry:n toiminnanjohtaja Annica Moore .

 


Työelämän tulevaisuus ei odota valmiina, se pitää tehdä” , totea seminaarin pääpuhuja Katri Viippola, Varman HR:stä, viestinnästä ja vastuullisuudesta vastaava johtaja. Katri Viippolan puheenvuoro viitoittaa polkua tasa-arvoisemman ja perheystävällisemmän työelämän puolesta epävarmuustekijöiden sävyttämässä maailmassa. Viippola kietoo puheenvuoroonsa konkreettisia keinoja, lainsäädännön haasteita ja kulmakiviä sekä rohkaisun sanoja jokaiselle meistä.

 

Seminaarin paneelikeskustelussa mukana muun muassa Lotta Savinko , työelämäasioiden päällikkö, Akava, N.N. Greenstepin HR…, Mona Rundberg, yrityskulttuurimuotoilija Leidenshaft Oy. Seminaarin tunnelman virittämisestä huolehtii tietokirjailija ja vuoden puhujaksi palkittu Antti Merilehto . 

 


Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille, ja toivomme kanssamme vuoropuheluun eri alojen edustajia. Etsimme yhdessä ratkaisuja siihen, mitä kuka tahansa meistä - työnantajan edustaja, työntekijä, kollega, työelämävaikuttaja tai päättäjä - voi tehdä perheystävällisemmän ja tasa-arvoisemman työelämän hyväksi.


Tapahtuman toteutuksesta vastaa yhdessä kanssamme Uudenmaan ELY-keskuksen koordinoima Perhevapaalta työhön -hanke, jossa ovat mukana Sosiaali- ja terveysministeriö ja Työ- ja elinkeinoministeriö.


Seminaari toteutetaan vuorovaikutteisena livenaarina, jossa osallistujilla on mahdollisuus verkostoitua ja vaikuttaa sisältöön. Virallisen ohjelman jälkeen vuorossa on after workit, joissa osallistujat pääsevät jakamaan kokemuksiaan sekä vaihtamaan kuulumisia.


Seminaari on osa #perheystävällisiätekoja -haastekampanjaa, jonka tarkoituksena on jakaa organisaatioiden hyviä käytänteitä perheystävällisyyden lisäämiseksi. Lisätietoja löydät MiBin nettisivuilta.

Tule mukaan yhdessä rakentamaan perheystävällistä työelämää!

 

Ilmoittaudu mukaan Seminaarin oheisesta linkistä. 

Ilmoittautumislinkki  & Facebook-event

Logo.png

© 2023 Uudenmaan ELY-keskus, Perhevapaalta työelämään-hanke Vuosina 2021 - 2022.