Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee verkkopalvelua www.perhevapaaltatyohon.fi ja siihen liittyviä sosiaalisen median kanavia Facebook, Instagram ja YouTube -palveluissa.

Perhevapaaltatyohon.fi on Uudenmaan ELY-keskuksen verkkopalvelu, jonka sisällöstä vastaa Perhevapaalta työhön -hankkeen hanketyöntekijät. Perhevapaaltatyohon.fi on julkaistu 18.9.2019.

Saavutettavuusseloste on päivitetty 15.10.2020.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Sivustolla on huomioitu monia saavutettavuuteen vaikuttavia asioita, mutta sivusto ei täytä kaikkia kriittisiä saavutettavuusvaatimuksia.

Verkkopalvelu ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen.

Alla on tarkemmin listattu sivuston saavutettavuuspuutteet. Numerointi saavutettavuusvaatimuksen edessä viittaa kyseiseen WCAG-ohjeissa esiintyvään kriteeriin (Web Content Accessibility Guidelines, suomeksi Verkkosisällön saavutettavuusohjeet).

  • Osassa sivustolla sekä verkkopalvelun Youtube- ja Facebook -kanavilla esitetyillä videoilla ei vielä ole tekstityksiä.

    • 1.2.2 Tekstitys (tallennettu)

  • Sivuston rakennetta ei ole testattu siten, että sen voitaisiin taata olevan ohjelmallisesti selvitettävissä.

    • 1.3.1 Informaatio ja suhteet

    • 3.1.1 Sivun kieli

    • 3.1.2 Osien kieli

Huomasitko saavutettavuuspuutteen perhevapaaltatyohon.fi:ssä?

Kerro meille saavutettavuuspuutteesta perhevapaaltatyohon.fi:ssä ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Jos tarvitsemasi sisältö ei ole saavutettava, ota meihin yhteyttä, jotta voimme sopia informaation toimittamisesta saavutettavassa muodossa.

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen mikko.j.moilanen(at)ely-keskus.fi tai alla olevalla verkkolomakkeella.

Anna saavutettavuuspalautetta tällä verkkolomakkeella:

Tällä lomakkeella voit antaa palautetta perhevapaaltatyohon.fi -sivuston sisällöstä, verkkopalvelun saavutettavuudesta ja teknisestä toimivuudesta. Voit myös kertoa, missä olemme onnistuneet tai mitä voisimme vielä kehittää. Mikäli haluat vastauksen kysymykseesi, liitä mukaan sähköpostiosoitteesi. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Palautteita käsitellään virka-aikana, ja niihin vastataan 14 vuorokauden kuluessa. Palautteisiin ja kysymyksiin voidaan vastata vain, jos yhteystiedot on täytetty. Palautteisiin vastataan ensisijaisesti sähköpostilla. Virallinen posti tulee lähettää Uudenmaan ELY-keskuksen kirjaamoon: kirjaamo(at)ely-keskus.fi.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto valvoo saavutettavuuden toteutumista

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Saavutettavuuspalautteen voit antaa yllä olevalla lomakkeella.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Tee ilmoitus saavutettavuuspuutteesta Etelä-Suomen aluehallintovirastoon

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi

Palvelun saavutettavuuspuutteet ovat sivuston kehittäjien tiedossa, ja teemme parhaamme puutteiden korjaamiseksi. Päivitämme saavutettavuusselosteen korjausten tarkistuksen jälkeen.

© 2023 Uudenmaan ELY-keskus, Perhevapaalta työelämään-hanke Vuosina 2021 - 2022.