otsikkokuva.jpg

Valmennus Lohjalla, Vihdissä ja Kokkolassa sekä Savonlinnassa 

Spring Housen toteuttamana.

Perhevapaalta työhön -valmennus

Oletko perhevapaalla ja työelämään palaamiseen liittyvät kysymykset mietityttävät? Vai haaveiletko ehkä uudesta urasta, työn löytymisestä tai opiskelusta perhevapaan päättyessä?

Jos vastasit kyllä, sopii Perhevapaalta työhön -valmennus sinulle!

Valmennuksen tavoitteena on löytää vastaukset työn- ja perhe-elämän yhteensovittamiseksi - selkiyttää urasi seuraavia askelia.

Valmennus sisältää mm. työhön, opiskeluun, perhe-elämään sekä omiin voimavaroihin liittyviä osioita ja se muotoutuu osallistujien tavoitteiden mukaan.

 

Valmennuksen kestää noin kolme kuukautta. Tänä aikana pidetään kuusi ryhmätapaamista ja kuusi yksilövalmennuskertaa.

 

Valmennuksen jälkeen sinulla on selkeä etenemissuunnitelma tulevaisuudellesi!

Valmennus

Ilmoittaudu mukaan Perhevapaalta työhön -sivulla. Ryhmiä käynnistetään joustavasti ilmoittautumisten mukaan ja ensimmäiset ryhmät aloittavat jo marraskuussa 2019.

 

Lastenhoito on järjestetty tapaamisten ajaksi, joten voit rauhassa keskittyä itseesi!

 

Valmennuksen tuottaa Spring House Oy - lisätietoja valmennuksesta saat

Spring Housen toimistolta

puh. 09 726 2800 tai sähköpostitse info@springhouse.fi.

Kokkola

Valmennusryhmä kokoontuu Kokkolassa Kuparitalossa, Pitkänsillankatu 23. Valmennus alkaa 31.8., vielä ehdit ilmoittautua mukaan! Lastenhoidon tapaamisten ajaksi järjestää 4H-yhdistys.

Tulosta Soiten toimialueen/Kokkolan esite: SpringHouse Perhevapaalta Työhön Soiten Toimialue

Lohja

Valmennusryhmä kokoontuu Lohjalla Puu-Anttilassa, Suurlohjankatu 2, 08100 Lohja. Valmennus alkaa elokuun viimeisellä viikolla, vielä ehdit ilmoittautua mukaan valmennukseen! Lastenhoidon tapaamisten ajaksi järjestää Mannerheimin Lastensuojeluliitto.

Tulosta Lohjan esite tästä: SpringHouse Perhevapaalta Työhön Lohja.

Savonlinna

Valmennusryhmä kokoontuu Savonlinnan keskustassa Linnalan opistossa, Sotilaspojankatu 7. Valmennus alkaa elokuun viimeisellä viikolla, vielä ehdit siis ilmoittautua mukaan.

Lastenhoito on järjestetty tapaamisten ajaksi. Lastenhoidon järjestää Vetrea Oy, yhteyshenkilönä Sanna Korhonen (sanna.k.korhonen@vetrea.fi, p. 044 531 9603).

Tulosta Savonlinnan esite tästä: SpringHouse Perhevapaalta Työhön Savonlinna

Vihti

Valmennusryhmä kokoontuu Vihdissä Taidetalo Siirilässä, Niuhalanraitti 16, 03400 Vihti. Valmennus alkaa elokuun viimeisellä viikolla, vielä ehdit ilmoittautua mukaan valmennukseen! Lastenhoidon tapaamisten ajaksi järjestää Mannerheimin Lastensuojeluliitto.

Tulosta Vihdin esite tästä: SpringHouse Perhevapaalta Työhön Vihti.

Spring House on valmennus- ja koulutusyritys joka siivittää vuosittain useita tuhansia työnhakijoita työelämään ja urallaan eteenpäin. Toteutamme yhteistyössä työ- ja elinkeinohallinnon sekä kuntien ja kaupunkien kanssa työnhaku- ja uravalmennuksia, yksilöllistä työnhaunohjausta, verkkoasioinnin ohjausta, osaamisen ja ammattitaidon kartoituksia sekä ammatillista työvoimakoulutusta ja maahanmuuttajakoulutusta. Toimimme valtakunnallisesti 15 ELY-keskuksen alueella. Spring House on osa StaffPoint-konsernia.

Valmennustemme laatu syntyy näistä:

Yksilöllisyys: Palvelu toteutetaan yhdessä ja räätälöidysti juuri Sinun kanssasi.
Laajuus: Tunnemme avoimet työpaikat eri toimialoilla, myös korkeakoulutetuille. Toimimme valtakunnallisesti.
Monipuolisuus: Tarjoamme laajan skaalan uramahdollisuudet: etsimme osaajia aina avainhenkilöiden headhuntingiin asti (StaffPoint Executive)
Kokemus: Vankka ja pitkä kokemus rekrytoinnista ja työnhausta
Tulokset: Alueellisissa yksityisen työnvälityksen hankkeissa ja erilaisissa työllistämisvalmennuksissa olemme saavuttaneet erinomaisia tuloksia ja asiakastyytyväisyytemme on korkea. Olemme myös arvostettu ja yritysten menestystä konkreettisesti tukeva henkilöstövalmennuksen kumppani.
Vakuuttavuus: Työllistämme ja autamme työllistymään yli 30 000 henkilöä vuosittain.

© 2023 Uudenmaan ELY-keskus, Perhevapaalta työelämään-hanke Vuosina 2021 - 2022.