Valmennus Torniossa

Tiedote koronaviruksen aiheuttamista poikkeustoimista:

Poikkeusolojen aikana hankkeen palvelut pyritään järjestämään etäyhteyksien avulla ja kasvotusten toteutettavat valmennukset on toistaiseksi peruttu. Käynnissä olevia ja alkavia ryhmiä tiedotetaan poikkeusjärjestelyistä. Lastenhoitoa ei poikkeusjärjestelyiden aikana ole mahdollista järjestää. Palvelut jatkuvat ja niihin voi edelleen ilmoittautua mukaan alla olevasta linkistä. Kun poikkeusolot päättyvät, palaamme normaaliin läsnäolovalmennukseen. Tiedotamme muutoksista.

Muutosvalmennus perhevapaalaisille

Suunnitteletko työelämään palaamista? Haaveiletko ehkä uudesta urasta, työn löytymisestä tai opiskelusta perhevapaan päättyessä? Onko mielessäsi kysymyksiä, jotka aiheuttavat huolta?


Tule mukaan ja pääset vaikuttamaan tulevaisuuden palveluihin!

Sinulle, torniolainen äiti tai isä, joka olet perhevapaalla / kodinhoidontuella ja sinulla on riittävä suomen tai ruotsin kielitaito.


Mitä hyödyt muutosvalmennuksesta?
• Valmennus sujuvoittaa paluutasi perhevapaalta työelämään.
• Valmennus tukee urasuunnitteluasi ja ammatinvalintaasi, selkeyttää omaa osaamistasi ja mahdollisia koulutusvaihtoehtoja.
• Valmennuksessa saat työkaluja hyvinvointisi edistämiseen, voimavarojesi vahvistamiseen sekä työ- ja perhe-elämän yhteensovittamiseen.
• Valmennuksessa saat verkostoja ja vertaistukea.

Valmennus

Valmennuksen lähtökohtana on osallistujien tarpeet sekä omien vahvuuksien tunnistaminen ja niiden vahvistaminen.

 

Valmennusryhmän koko on 6-10 hlöä ja valmennuksen kokonaiskesto noin 3 kk.

 

Valmennuksen toteuttaa Lappia-Koulutus Oy yhteistyössä kumppaniverkoston kanssa.

Valmennukseen osallistuvien lapsille maksuton päivähoito valmennustilan välittömässä läheisyydessä. Päivähoitopalvelusta vastaa Tornion kaupungin varhaiskasvatuspalvelut.

Palveluun voit ilmoittautua tämän linkin kautta

Toteutuspaikkana toimii; Ammattiopisto Lappia, Urheilukatu 6, 95400 TORNIO

Kiinnostuitko?


Lisätietoja
Lappia-Koulutus Oy, koulutuskoordinaattori

Mirva Petäjämaa, puh. 040 705 3184, mirva.petajamaa@lappia.fi

Huom: Poikkeusolojen aikana valmennukset ainoastaan etänä, lastenhoitoa ei poikkeusolojen aikana valitettavasti voida järjestää. Pahoittelemme tilannetta ja tiedotamme muutoksista!

Järjestämme monipuolisia ja laadukkaita osaamisen kehittämisen palveluita yksityisille henkilöille, yrityksille ja yhteisöille. Kehitämme uusia palvelutuotteita työelämän tarpeisiin. Toimimme asiakaslähtöisesti, laadukkaasti, ketterästi ja turvallisesti.

Lappia-Koulutus Oy on 100-prosenttisesti Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappian omistama tytäryhtiö. Aputoiminiminä toimivat Kalot-Training Oy ja Lappia-Palvelut. Yhtiön kotipaikka on Tornio. Lappia-Koulutus Oy ja Lappia muodostavat Lappia-konsernin. 

Olemme luotettava kumppani. Ollaan yhteydessä!

© 2023 Uudenmaan ELY-keskus, Perhevapaalta työllistyminen-hanke

stm.png
ELY_LA01_Logo___FI_B3___RGB.png
tem.png