Usein kysytyt kysymykset

Asun Turussa, voinko osallistua valmennukseen?


Valitettavasti et, meidän valmennuksen toteutuspaikat on Tornio, Kittilä, Rovaniemi, Savonlinna, Mikkeli, Kokkola, Kotka, Lohja, Vihti ja Järvenpää. Näiden paikkakuntien asujat sekä Soite, Sosteri, Essote, Kymsote sekä Keski-Uudenmaan Sote sosiaali- ja terveyskuntayhtymän alueilla asuvat asukkaat voivat osallistua tähän valmennukseen, tai näiden alueiden lähellä asuvat. Toteutuspaikkakunnat ovat ohessa tummennettuna.
Voinko osallistua palveluun kun olen kodinhoidontuella?


Kyllä voit, valmennukseen voi osallistua joko perhevapaalla, äitiysvapaalla, tai kohdinhoidontuella.
Olen työtön, voinko osallistua silti?


Kyllä voit!
Paljonko lastenhoito maksaa? Ja missä se järjestetään?


Lastenhoito on ilmaista, kuten valmennuskin. Lastenhoito järjestetään valmennustilojen välittömässä läheisyydessä.
En asu millään näistä valmennuksen paikkakunnista, mistä saan lisää tietoa?


Suosittelemme tutustumaan Suotuisa suunta -blogiin jota Ammatinvalinnanpsykologit ylläpitävät, paljon hyviä vinkkejä siellä työnhakuun ja opintoihin liittyen. Voi myls olla että oman alueen perhekeskuksissa tai neuvoloissa järjestetään valmennuksia hyvinvointiin liittyen, kannattaa tutustua niihin. Tämän lisäksi meidän yhteistyökumppanina toimii Mothers in Business ry, heidän sivuiltaan löytyy hyviä vinkkejä kanssa perheen ja työn yhteensovittamisesta.
Ehdinkö vielä mukaan valmennukseen?


Vuoden 2020 osalta kaikki valmennusryhmät ovat jo käynnistyneet. Hanke jatkuu kuitenkin ensi vuonna, joten seuraathan tiedotusta. Kiitoksia mielenkiinnostasi!

© 2023 Uudenmaan ELY-keskus, Perhevapaalta työelämään-hanke Vuosina 2021 - 2022.