Vanhemmat ulkoilemassa lapsen kanssa.

Kenelle?

Oletko perhevapaalla ja työelämään palaamiseen liittyvät kysymykset aiheuttavat sinulle huolta? Vai haaveiletko ehkä uudesta urasta, työn löytymisestä tai opiskelusta perhevapaan päättyessä? Jos vastasit kyllä, hankkeemme yhteydessä tarjottava palvelu on juuri sinua varten!

Hankkeen palveluvalikoima sisältää voimavaroja vahvistavaa sekä perhe- ja työelämän yhteensovittamista edistävää valmennusta. Lisäksi tarjolla on mm. ura- ja ammatinvalintaan liittyvää ohjausta sekä työnhakutaitoja lisäävää tai yrittäjyyteen tähtäävää valmennusta.

Palvelun sisältö räätälöidään aina sinun tarpeesi huomioiden ja palvelu koostuu sekä ryhmä- että yksilövalmennuksesta.

Kaksi henkilöä kannettavan tietokoneen äärellä.

Palvelussa

Ryhmämuotoinen osa antaa sinulle mahdollisuuden tavata muita kanssasi samassa tilanteessa olevia vanhempia ja jakaa samalla ajatuksia heidän kanssaan. (Ryhmäkertoja 6 x 3h)

Yksilövalmennus taas pureutuu juuri sinua askarruttaneisiin kysymyksiin ja etsii niihin sopivat ratkaisut. (Yksilökertoja 5 x 2h)

Me olemme järjestäneet lastenhoidon palvelusi ajaksi. Sinun ei siis tarvitse murehtia lastenhoitoon liittyvistä asioista, vaan keskittyä valmennukseen ja sen antiin! 

 

Palveluun ilmoittautuminen on päättynyt. Kiitokset kaikille osallistuneille!

Hymyilevä mies taputtavan väkijoukon edessä.
Nuori nainen vauvan kanssa, jolla on yllään supersankaripuku.

Valmennuksia tarjolla usealla paikkakunnalla

Lapissa palveluun pääsee Torniossa, Kittilässä ja Rovaniemellä asuvat. Soiten sote-yhtymän kuntien asukkaille palvelu toteutetaan Kokkolassa. Sosterin sote-yhtymän kunnille palvelun toteutus on Savonlinnassa ja Mikkelissä Essoten sote-yhtymän kunnille. Kymsoten sote-yhtymän alueella palvelu on tarjolla Kotkassa. Järvenpäässä Keusoten sote-yhtymän kuntien asukkaille. Lisäksi palvelua järjestetään Vihdissä ja Lohjassa asuville. 

© 2023 Uudenmaan ELY-keskus, Perhevapaalta työelämään-hanke Vuosina 2021 - 2022.