Perheille palveluja tarjoavia järjestöjä

Mothers in Business (MiB) on urasuuntautuneiden äitien verkosto, joille työn ja perheen yhdistäminen on luonnollinen osa arkea.
Me tarjoamme mahdollisuuden työelämätaitojen ja oman osaamisen kehittämiseen ja edistämme äitien asemaa työelämässä ja yhteiskunnassa.  #worklikeamom

Tarjoaa vanhemmille tietoa ja tukea lapsiperheen arkeen liittyvissä asioissa, mm. lastenhoitoa, vinkkejä lastenhoidollisissa kysymyksissä ja toimintaa lapsiperheille (kerhot, perhekahvilat)

 

Tarjoaa nuorille tietoa mm. seksuaalisuudesta ja seurustelusta, mielenterveydestä, kiusaamisesta ja päihteistä (Nuortennetti, Lasten ja nuorten puhelin

Hope toimii vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi. Teemme avullasi todeksi unelmaa siitä, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Jaamme vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.

Tarjoaa käytännönläheisellä otteella lapsiperheiden arkeen ratkaisuja, tietoa ja taitoja (Arjen hallinta, arjen rytmitys, ruoanvalmistus, kodinhoito ja talousasiat ovat neuvonnassa keskeisiä)

 

Marttapiirit tarjoavat lapsiperheille kursseja ja luentoja sekä yksilöneuvontaa kotikäynneillä

Me osaamme auttaa, kun

Auttaa lapsia ja nuoria löytämään itselleen mielekästä tekemistä ja monipuolisen harrastuksen

 

Järjestää kerhotoimintaa sekä lastenhoitoa

 

Tarjoaa nuorelle mahdollisuuden kokeilla yrittäjyyttä ohjatusti henkilökohtaisen yritysohjaajan opastuksella

Tornio

Meillä on kunnia esitellä tähän hankkeeseen & omassa kunnassaan perheystävällisyyteen investoivat kunnat. Ilman näitä kuntia, pilotit olisivat jääneet tapahtumatta.

Parasta Lapsille ry on valtakunnallinen lastensuojelujärjestö. Tavoitteemme on vahvistaa lapsiperheiden arjessa jaksamista ja hyvinvointia. Järjestämme leiri-, viikonloppu- ja kerhotoimintaa lapsille, nuorille ja lapsiperheille. Toimintamme on monikulttuurista. 

Parasta Lapsille on valtakunnallinen järjestö, joka koostuu keskusjärjestöstä sekä noin kymmenestä paikallisyhdistyksestä ja toimintaryhmästä. Parhaiten järjestö tunnetaan ja tiedetään sen järjestämistä lasten ja perheiden leireistä.

Toimintaa järjestetään ympäri maata monissa vuokratiloissa sekä tietysti järjestön omissa leirikeskuksissa Lomakeskus Pukkilassa Virroilla sekä Leirikeskus Koivuhaassa Haukiputaalla. Näitä vuokrataan myös kokous- ja juhlatiloiksi, lisäksi Lomakeskus Pukkilassa järjestetään keväisin ja syksyisin leirikouluja.

Parasta Lapsille -toimisto sijaitsee Malmilla Helsingissä. Toimistossa työskentelee yhdeksän henkilöä. Katso yhteystiedot.

Ehkäisevän päihdetyön järjestöverkosto edistää yksilöiden ja yhteisöjen hyvinvointia ja ehkäisevän päihdetyön edellytyksiä. Ehkäisevän päihdetyön verkosto yhdistää lähes 50 järjestöä, jotka haluavat ehkäistä ja vähentää päihdehaittoja.

© 2023 Uudenmaan ELY-keskus, Perhevapaalta työelämään-hanke Vuosina 2021 - 2022.